ŠKORO ODGOVORIO PREDSJEDNICI: / 'Ako i jesam eksperiment, mene se narod nikad neće morati sramiti'

Image
Foto: Facebook

Kazao je to odgovarajući Grabar Kitarović koja je Škoru nazvala eksperimentom za koji Hrvatska nema vremena

3.11.2019.
16:56
Facebook
VOYO logo

U današnjem intervju koji je dala za N1 televiziju predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je kazala kako je njen protukandidat Miroslav Škoro eksperiment te kako Hrvatska nema vremena za eksperimente.

Gospodin Škoro je predsjednici sada i odgovorio. "Inače nemam običaj komentirati stavove i izjave svojih protukandidata osobito jer ne govore o programima nego govore o prošlosti i stvarima koji naš narod ne zanimaju. No, kada me netko prozove, onda volim reći i svoj stav", započeo je Škoro u obraćanju koje je objavio na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svom današnjem intervju aktualna predsjednica je spomenula neke stvari na koje imam potrebu odgovoriti. Rekla je da sam ja eksperiment. Ja bih ovu vladavinu posljednjih 20 godina u kojem se HDZ i SDP izmjenjuju nazvao jednim neuspjelim eksperimentom. Ono što mogu obećati hrvatskom narodu: Čak i da jesam eksperiment, tog eksperimenta, odnosno mene se nikad neće morati sramiti i stidjeti", kazao je.

Image
PREDSJEDNICA ISPRIČALA ANEGDOTU SA SKUPA: /

'Milanović se ne snalazi. Jednom je sjedio sam za večerom. I ja sam se skoro sažalila...'

Image
PREDSJEDNICA ISPRIČALA ANEGDOTU SA SKUPA: /

'Milanović se ne snalazi. Jednom je sjedio sam za večerom. I ja sam se skoro sažalila...'

'Vatromet emocija između naroda i mene'

"Druga stvar koju želim reći je i da je predsjednica rekla da sam ja čovjek koji nudi neke stvari koje su nerealne, ali se slaže da treba ojačati poziciju predsjednika države. Predsjednica predlaže redefiniranje uloge predsjednika nakon stranačkih izbora u HDZ-u i parlamentarnih izbora, dakle kada to bude rekao njen šef Andrej Plenković. Ja tako ne doživljavam demokraciju", rekao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treća stvar koju sam čuo je da je gospođa Kitarović rekla kako ja s pozornice ne mogu komunicirat s narodom. Na to mogu reći samo to da se ljudi uz moje pjesme već 30 godina rađaju, žive, nažalost i sahranjuju. Na mojim koncertima se doživljava vatromet emocija između narod i mene. Žao mi je što predsjednica nikad nije bila na mom koncertu, a još mi je više žao što nikad neće niti imati priliku doći na moj koncert jer kada ona bude imala vremena, ja neću više pjevati nego ću biti na Pantovčaku", zaključio je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo