Dječja osječka kreativna kućica /

'Sjenjak u akciji' najpoticajnija građanska akcija u 2015. godini

Image

Udruga Dječja osječka kreativna kućica (DOKKICA) i njihova akcija „Sjenjak u akciji“ 11. siječnja su proglašeni Najpoticajnijom građanskom akcijom za 2015. godinu na natjecanju Zaklade Slagalica.

16.1.2016.
13:52
VOYO logo

Nagradu im je uručila Branka Kaselj, upraviteljica Zaklade Slagalica na svečanosti koja je tim povodom organizirana 15. siječnja 2016. godine u prostorijama Udruge DOKKICA u Osijeku. 

Branka Kaselj je istaknula da je DOKKICA pobijedila u uskom izboru između deset najboljih od ukupno dvadeset i pet građanskih akcija koje su uspješno provedene kroz program „Naš doprinos zajednici“ osvojivši najviše glasova građana – 443 od ukupno 1312. Ova akcija je pozitivan primjer aktivnosti u lokalnoj zajednici koja je osnažila građane na preuzimanje odgovornosti za pozitivne promjene. DOKKICA je mobilizirala lokalne potencijale u realizaciji zajedničkog cilja, napravili su Sjenjak ljepšim, i ukazali da je moguće djelovati lokalno, zajedno, kreativno, s vizijom bolje budućnosti, rekla je Kaselj. Sve građanske akcije koje su ušle u uži izbor Zaklade Slagalica, ali i one koje su dobile podršku za realizaciju, pozitivan su primjer koji govori o tome što je stvarna prednost decentralizacije – zajednička lokalna rješenja za zajedničke lokalne probleme, istaknula je Kaselj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo