prelazi na lokalnu razinu / Sinčić će se kandidirati za gradonačelnika Karlovca: 'Neću prepustiti grad bez borbe'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Živog zida je na Facebooku poručio kako neće prepustiti grad bez borbe te da se Karlovac još uvijek može spasiti

8.5.2016.
14:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić će se na idućim lokalnim izborima kandidirati za gradonačelnika Karlovca. 

Svoju kandidaturu je najavio i na Facebooku, a u statusu poručuje kako će se boriti za svoj grad sa istim žarom kojim se bori za svoj narod i buduću obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Kad prošećete svojim rodnim gradom i osvrnete se oko sebe, možete li reći da je to isti grad od prije nekoliko godina? Moj Karlovac zasigurno nije. Iako je pretpio strahovita ratna stradanja, iako je cijela moja obitelj, od djeda do oca, sudjelovala u obrani zemlje, nikad kao sada nisam osjetio toliko malodušnosti i toliko straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je to grad na četiri predivne rijeke, na sjajnom prometnom čvorištu cijele zemlje, nema što nije propalo. Tvornice uništene, mladih nema, djeca se ne rađaju. A moj bivši ravnatelj gospodin Mandić, koliko čujem HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca, kaže: "Kome se ne sviđa, neka se odseli." Neće ići, ravnatelju.

Borit ću se za svoj grad, jednakim žarom kojim se borim za svoju zemlju, svoj narod i svoju buduću malu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite uništiti moj grad, morat ćete se prvo na izborima sučeliti sa mnom. 

Karlovac više neće imati kandidate za gradonačelnika samo iz HDZSDP-ove kuhinje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što sam najavio jučer u Večernjem, budite sigurni da neću prepustiti grad bez borbe, Karlovac se još uvijek može spasiti.

Vidimo se na sučeljavanjima.", napisao je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov status je podijelio i Živi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada kad je jasno da je Ivan Vilibor Sinčić kandidat za gradonačelnika Karlovca, uskoro ćete upoznati mnoge sjajne ljude koji će ući u arenu sa HDZSDP razaračima. Trebat će nam sva vaša podrška, stanite uz nas, nećemo vas iznevjeriti. Molimo vas, nemojte glasati za HDZ", napisali su iz Živog zida na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo