osebujno objašnjenje /

Sin Alojza Tomaševića: 'Iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke pozvao na lokalne izbore'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Sin Silvio navodno je, kako su pisali neki mediji, počinio niz prekršaja 2013. godine kada je demolirao jedan kafić i napao vlasnicu

4.10.2017.
13:05
Screenshot/YouTube
VOYO logo

I dok je trenutno Alojz Tomašević u središtu velikog obiteljskog skanadala jer je optužen za obiteljsko nasilje nad svojoj suprugom mnogi, Požežani pamte 'cirkus' koji je ove godine u svibnju potresao njihovo mjesto zbog njegova sina Sivlija Tomaševića

Naime, Sivlio se tada kandidirao za gradonačelnika Požege kao nezavisni kandidat. Ništa sporno ne bi možda ni bilo u tome da on nije sin HDZ-ovog Požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin Silvio navodno je, kako su pisali neki mediji, počinio niz prekršaja 2013. godine kada je demolirao jedan kafić i napao vlasnicu. Branio se tada da to nije učinio, no priznao je da je razbijao čaše i vozio pijan. 

A nedavno je Silvio na Youtubeu i objavio video u kojem je objavio razloge svoje kandidature. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je potpisao riječima: "Otkrivenje 12. Veliki nebeski znak koji koji će biti ispunjen 23.09.2017., proročanstvo koje predskazuje skori Kristov dolazak, potvrđen mi je od Boga. U ovom videu iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke, pozvao na lokalne izbore i objavio mi datum i vrijeme rođenja djeteta iz Otkrivenja 12."

Kako u videu tvrdi, sam Bog ga je pozvao na izbore i njegovi motivi su bili biti poslušan Bogu kao najvećem autoritetu. A poruku je primio na istinu neobičan način, a kako pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike