Shrvana obitelj pokopala tragično preminulu Ivanu

Dubrovčanka Ivana Obad (20), koja je stradala u petak u tragičnoj nesreći kraj Bosiljeva, pokopana je u nedjelju na groblju u mjestu Papratnica kod Neuma. Misa za Ivanu održana je u crkvi sv.

7.11.2010.
19:44
VOYO logo

U tišini sa suzama u očima brojni prijatelji i sugrađani odali su posljednju počast i izrazili sućut Ivaninoj majci Vinki, mlađem bratu i dvjema sestrama te ostaloj obitelji. Otac Milan nije bio na ispraćaju svoje kćeri zbog teške bolesti, piše 24 sata.

"Od kada je saznao da mu je kćer poginula otac nije progovorio ni riječ. U subotu navečer kad se okupila cijela obitelj odjednom je pitao: 'Gdje je Ivana?', i to je bio njegov cijeli razgovor nakon čega se u njegovim očima vidjela praznina", kazao je bliski prijatelj koji je u subotu bio na raspolaganju obitelji Obad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivana je poginula u nesreći koja se u petak dogodila na autocesti kod izlaza Bosiljevo, kad je ferrari kojeg je vozio Marin Čolak, inače vozač automobilskih utrka, izletio s ceste i zapalio se. Nesretna Ivana je na mjestu preminula.

Nakon njene smrti na Facebooku je otvorena grupa R.I.P. Ivana Obad, koja je u nekoliko dana prikupila više od 11.000 ljudi, koje je potresla tragična sudbine ove studentice i ljepotice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čolak (26), koji je skrivio nesreću, još je kao maloljetnik izazivao prometne nesreće, piše 24 sata. Prije 10 godina je u centru Zagreba, prolazeći kroz crveno svjeto na semaforu, razbio dva automobila. Potom je 2002. godine, vozeći prebrzo, udario u stražnji dio drugog automobila, a 2003. se vozseći unatrag zabio se u drugi automobil. Također, na Grobniku je prije sedam godina, nezadovoljan sudačkom odlukom, nasrnuo na redara i udario ga kacigom u glavu. Kacigu je zatim bacio kroz staklo koje je ozlijedilo dvoje ljudi.

"Znam da je kriv, ali ne treba ga dodatno osuđivati. Njemu sada slijede najteži trenutci jer na duši nosi život djevojke. Ovo je poruka mladima da autoceste nisu za utrke", kazao je bliski Čolakov prijatelj, koji kaže da su se kobnog petka na cesti utrkivala čak četiri automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201011060047006 arti-201011050827006 arti-201011050648006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo