ŠEKSOV POSINAK JE NOSITELJ HDZ-OVE LISTE: / 'Bavit ćemo se konkretnim pitanjima od životne važnosti'

Image
Foto: Pixsell
6.4.2019.
21:47
Pixsell
VOYO logo

Karlo Ressler, posinak Vladimira Šeksa, nositelj je liste HDZ-a za Europski parlament. On je u ime HDZ-a najavio energičnu i ciljanu kampanju.

Za HRT je kazao kako će HDZ voditi pozitivnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, ali utemeljenu na narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bavit ćemo se konkretnim pitanjima koja su od životne važnosti za hrvatske građane te ćemo naglašavati konkretne prednosti koje ima Hrvatska kao članica EU".

Pozitivna kampanja

Kaže kako HDZ na listi nudi stručne kandidate koji mogu ponuditi konkretne odgovore, ne samo kritiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S cijelim našim programom koji smo jučer usvojili, želimo izaći pred hrvatske birače i tražiti od njih povjerenje 26.svibnja. Uvjeren sam da će nakon ovih izbora HDZ doprinijeti tome da unutar europskog Parlamenta i dalje ostanu dominantne razumne političke opcije koje se mogu pobrinuti da i građani Hrvatske imaju zaštićene svoje interese", kazao je Ressler.

Slogan liste - 'Hrvatska za generacije'

Riječ je o kvalitetnoj listi stručnih ljudi, koja je prava kombinacija iskustva i mladosti s druge strane. Radi se o ljudima različitih profila koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, ali svima im je zajedničko da su iznimno verzirani na područjima europskih politika, prava, fondova te mogu doprinijeti da Hrvatska bude spremna za izazove Europe nove generacije", rekao je mladi HDZ-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo