Nakon nekoliko mjeseci / Bernardić ponovno mijenja glasnogovornika: napušta ga Đurđica Klancir, evo tko će je naslijediti

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Klancir, inače diplomirana politologinja i novinarka s dugogodišnjim iskustvom u medijima na mjesto šefice komunikacija SDP-a stigla je početkom srpnja 2017. godine

25.4.2018.
10:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nove promjene na čelu komunikacija Socijaldemokratske partije Hrvatske. Kako doznajemo, Ðurdica Klancir podnijela je ostavku na mjestu direktorice komunikacija SDP-a.

Na poziciji sirektorice komunikacija stranke naslijedit će je, kako se saznaje Dragan Zelić koji je u SDP došao iz GONG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klancir, inače diplomirana politologinja i novinarka s dugogodišnjim iskustvom u medijima na mjesto šefice komunikacija SDP-a stigla je početkom srpnja 2017. godine te je bila ujedno treća celna osoba za odnose s javnošću i komunikaciju otkako je vodeću palicu u stranci preuzeo Davor Bernardić.

Kada je tek postao šef SDP-a, na mjestu glasnogovornice zatekao je Danicu Juričić Spasović koju je u stranku doveo bivši šef Zoran Milanović. Ubrzo je njezin posao naslijedila je Dragana Radusinović nakon koje je vodstvo SDP-a na mjesto direktorice za komunikaciju postavilo Ðurdicu Klancir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ðurdica Klancir je u bogatoj karijeri bila glavna urednica u tri utjecajna medija. U političkom tjedniku Globus od 1997. do 1999., za poznatu švedsku izdavačku kuću Bonnier, 2005. osmislila je i pokrenula poslovne novine i portal Business.hr, a nakon toga je nastavila karijeru na tportalu, gdje je bila glavna urednica od 2014. do 2016., a potom nastavlja karijeru u komunikacijskom konzaltingu. Šuška se kako bi se Klancir mogla vratiti novinarskom poslu kao kolumnist na jednom domaćem portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo