ŠEF KOLINDINOG STOŽERA POKUŠAVA SANIRATI ŠTETU: / 'Dogodila se greškica koja ne može zasjeniti odlično predstavljanje'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Anušić: 'To je radna verzija govora koju je predsjednica dobila na uvid, složila se s njim, stavila svoje opaske i dogodila se greškica, potpuno nebitna'

2.10.2019.
21:13
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Šef izbornog stožera Kolinde Grabar-KitarovićIvan Anušić izjavio je danas kako su novinari na predstavljanju kandidature dobili radnu verziju predsjedničina govora sa didaskalijama, te da je riječ o nebitnoj greški koja ne može zasjeniti odlično predstavljanje kandidature. Novinari su na predstavljanju kandidature dobili govor u kojem su pisale i didaskalije, poput naglašavanja pojedinih dijelova govora i gestikulacije.

"To je radna verzija govora koju je predsjednica dobila na uvid, složila se s njim, stavila svoje opaske i dogodila se greškica, potpuno nebitna, koja ne treba i ne može zasjeniti današnje odlično predstavljanje kandidature", kazao je Anušić gostujući u dnevniku RTL televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'KOLINDA JE STAVLJENA POD TOTALNU KONTROLU': /

Stručnjak secirao nastup; 'Zanimljivo je kako jednu riječ nije spomenula ni jednom'

Image
'KOLINDA JE STAVLJENA POD TOTALNU KONTROLU': /

Stručnjak secirao nastup; 'Zanimljivo je kako jednu riječ nije spomenula ni jednom'

Zašto nisu bila dozvoljana pitanja?

Osvrćući se na to što na predstavljanju kandidature nisu bila dozvoljena novinarska pitanja, Anušić je rekao kako to nije zbog zatvorenosti, već specifičnosti u odnosu na druge kandidate.

"Kolinda Grabar-Kitarović nije samo kandidatkinja, nego je i predsjednica te ujedno ima i državničke obaveze. Interes javnosti i medija je svakako velik i ja to u potpunosti razumijem. Idemo polako. Kandidatura je došla u sasvim normalno vrijeme, izbori će vjerojatno biti 22. prosinca i prijašnji izbori su bili u to vrijeme. Skoro tri mjeseca su do tada i svo vrijeme koje predsjednica potroši u kampanji, u pričama i raspravama s protukandidatima, ima manje vremena za raditi posao koji mora", rekao je Anušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako će kampanja biti duga te će predsjednica komunicirati s medijima i sudjelovati u sučeljavanjima, a sama će procijeniti ima li i u kojem trenutku potrebe obraćati se medijima te ići na sučeljavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo