SDP-ovka IZ POŽEGE PODNIJELA OSTAVKU: 'Od oporbe unutar stranke sam doživjela nešto preko čega ne mogu i neću prijeći'

Image
15.2.2018.
8:15
VOYO logo

Predsjednica Gradskog odbora SDP-a Požege podnijela je neopozivu ostavku na tu dužnost, piše Požega.eu.

Tamara Puač to je učinila samo tri mjeseca nakon izbora jer se, kako kaže, neki iz stranke nisu mogli pomiriti s činjenicom da je na čelu 'neposlušna žena'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove "vlastite", bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke "mačo muškarčine". Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda. Dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a gradske organizacije Požega, jer ono što sam doživjela od oporbe unutar stranke odnosno pojedinih članova Gradskog odbora nešto je preko čega ne mogu i neću prijeći. Ostavljam to onim naglo probuđenim "mačo muškarčinama“ koji se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji i misle da sve znaju i sve umiju", rekla je Tamara Puač za Požega.eu.

Dodala je da će se za prosperitet Požege i dalje zalagati kao gradska vijećnica te će se boriti protiv bilo kakvog vida nezakonitosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo