'bili smo u istoj prostoriji' / SDP-ovac u samoizolaciji zbog koronavirusa: 'Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Javio sam se epidemiološkoj službi zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus', kazao je Klisović

28.2.2020.
18:28
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović potvrdio je kako se preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj.

Kako je rekao, osjeća se dobro i nema nikakvih simptoma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od epidemiološke službe dobio sam upute za samoizolaciju u idućih 14 dana. Nemam simptome i ne moram u karantenu. Javio sam im se zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus. Radilo se o predavanju na jednom fakultetu i bili smo u istoj prostoriji, dakle u širem kontekstu kontakta, no svejedno sam se javio i sada sam u samoizolaciji", rekao je Klisović za N1.

U večernjim satima se oglasio i na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je. Danas poslijepodne sam dobio informaciju od Službe za epidemiologiju da je osoba s kojom sam bio u kontaktu zaražena virusom. Preporučena mi je samoizolacija i odlučio sam poslušati preporuku nadležnog epidemiologa. Skup na kojem je bila i jedna osoba kojoj je kasnije potvrđena zaraza virusom Covid-19 se održao prije tjedan dana pa vjerujem da bi se, ako sam se trebao razboljeti, dosad već razvili simptomi bolesti. No, slijedit cu preporuku epidemiologa i ostat u dobrovoljnoj izolaciji jer smatram da moramo biti odgovorni članovi društva, ne samo zbog sebe već i zbog svih ostalih koje bismo mogli ugroziti neodgovornim ponašanjem", napisao je Klisović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo