ipak uz hns-ovu kandidatkinju / SDP je napokon odlučio: za gradonačelnicu Zagreba će podržati Anku Mrak Taritaš

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako nam Peđa Grbin u RTL-u Danas nije htio otkriti koga će podržati njegova stranka, utjecajni je SDP-ovac, baš poput predsjednika stranke, poručio da Milana Bandića s trona može maknuti samo ujedinjena oporba

15.2.2017.
19:33
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP je, čini se, napokon donio odluku kada su izbori za zagrebačkog gradonačelnika u pitanju.

Jutarnji list tako neslužbeno doznaje da su na Iblerovom trgu ipak odlučili podržati kandidatkinju HNS-a Anku Mrak Taritaš!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nam Peđa Grbin u RTL-u Danas nije htio otkriti koga će podržati njegova stranka, utjecajni je SDP-ovac, baš poput predsjednika stranke, poručio da Milana Bandića s trona može maknuti samo ujedinjena oporba.

Ovim potezom Bernardić i njegova stranka čine upravo to...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP pokreće postupak protiv Sauche

Predsjedništvo SDP-a donijelo je u srijedu navečer odluku o o pokretanju stranačkog postupka protiv svog saborskog zastupnika Tomislava Sauche, koji se zbog afere s dnevnicama trenutno nalazi u istražnom pritvoru u Remetincu, no nikakve mjere stranka neće izricati dok  Saucha ne izađe iz pritvora i iznese svoju obranu.

“Svi vjerujemo da je nevin, ali politička odgovornost je šira od građanske. Ne možemo se praviti da se to ne događa. Donijeli smo odluku o pokretanju stranačkog postupka protiv Sauche, ali se neće odvijati dok je on u pritvoru i dok ne bude imao priliku iznijeti svoju obranu. Pokreće se postupak, ali neće se izricati nikakve mjere”, izjavio je član Predsjedništva SDP-a Peđa Grbin u stanci sjednice Predsjedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjere koje se mogu izreći su opomena, suspenzija ili isključenje, rekao je Grbin, odbivši prejudicirati koja mjera će biti izrečena protiv Sauche s obzirom da je postupak tek na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo