inovativna tehnologija /

Savršeno prilagođeno glačanje uz Philips parne postaje

Image
Foto: PROMO

Čak je i prenošenje Philips parne postaje vrlo lako i sigurno

2.12.2021.
10:13
PROMO
VOYO logo

Svaka vrsta tkanine iziskuje posebnu njegu i glačanje na određenoj temperaturi, što može biti zamorno. Zato smo osmislili Philips parne postaje koje vam olakšavaju svaki potez glačalom. Philips PerfectCare Series 9000 zahvaljujući inovativnoj tehnologiji ugrađene kamere sama prepoznaje vrstu tkanine, i prilagođava rad. Više ne morate razbijati glavu i brinuti na kojoj temperaturi peglati posebne komade odjeće.

Umjetna inteligencija za optimalne rezultate

Philips PerfectCare 9000 parna postaja s ugrađenom kamerom i umjetnom inteligencijom olakšava glačanje za čas. Inovativna Active Sense tehnologija prepoznaje što glačate i u skladu s time prilagođava temperaturu i količinu pare za glačanje bez napora - od trapera do svile. Vrhunska tehnologija prepoznaje vrstu tkanine u trenu. Zahvaljujući tisućama uzoraka tkanja raznih tkanina pohranjenih u memoriji, umjetna inteligencija uz pomoć ugrađene kamere analizira i određuje koju vrstu materijala glačate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju izdržljive tkanine kao što je pamuk ili traper, umjetna inteligencija automatski povisuje temperaturu i oslobađa više pare ili smanjuje temperaturu i paru ako otkrije osjetljivu tkaninu kao što je svila. 100% korisnika reklo je da ugrađena kamera i umjetna inteligencija čine glačanje lakšim od trenutne parne postaje*, a čak 98% korisnika vjeruje da je glačanje s Philips PerfectCare 9000 brže od trenutne parne postaje*. Philips PerfectCare 9000 uklonit će vam sve brige kod glačanja odjeće. Svaki komad i vrsta tkanine bit će savršeno ispeglan, svaki put.

Uz Philips PerfectCare 9000 brige o pregorijevanju tkanine su prošlost. Zahvaljujući OptimalTEMP tehnologiji koja automatski prilagođava razinu temperature i pare svakoj tkanini možete opušteno glačati bilo koju tkaninu, bez potrebe za prilagođavanjem temperature. Zajamčeno bez progorijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SteamGlide Elite izdržljivo stopalo pružit će vam iskustvo glačanja na višoj razini. Njegova baza od nehrđajućeg čelika dvostruko je tvrđa od uobičajene aluminijske, a patentirani 6-slojni premaz s naprednim slojem od titanija lako klizi i osigurava najbrže rezultate.

Image
Foto: PROMO

Bezbrižno glačanje uz Philips

Strah od upaljenog glačala bez nadzora noćna je mora mnogih. No napokon možete predahnuti zahvaljujući sustavu za brzo hlađenje Philips parnih postaja. One sadrže senzor pokreta koja zna prepoznati kada je glačalo ostavljeno na odjeći ili dasci za peglanje. Zahvaljujući tehnologiji brzog hlađenja automatski će ohladiti grijaču ploču i spriječiti progorijevanja tkanine. Možete ju sigurno ostaviti bez nadzora na odjeći ili dasci za glačanje bez brige.

Glačanje ne samo da je sigurnije, nego i učinkovitije uz Philips. Inovativni pametni senzor DynamiQ točno zna kada se i kako glačalo pomiče te osigurava generiranje snažnog mlaza pare ondje gdje je to najpotrebnije. Glačanje je sada jednostavnije i brže, a sva odjeća savršeno tretirana uz Philips parne postaje.

Neki posebni komadi odjeće zahtijevaju i poseban način peglanja. Okomito glačanje može biti puno jednostavnije za određeno rublje, a i štedi vrijeme. Upravo zato smo dizajnirali parne postaje s ispustom pare do čak 750g kako bi snažno, brzo i učinkovito uklonili sve nabore i okomitim glačanjem. Glačalo Philips parne postaje iznimno je lagano, teži manje od kilograma stoga osim što je idealno za okomito glačanje, i klasičan način glačanja čini jednostavnijim i bržim. S obzirom na njegovu malu težinu, vrlo ćete lako ukloniti sve nabore čak i na zavjesama, svilenim bluzama, sakoima ili plisiranim suknjama uz okomito glačanje. Otkrijte sve pogodnosti Philips parnih postaja, i uštedite vrijeme i energiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakoća korištenja

Tvrdokorni kamenac koji se skuplja na vašem glačalu može biti prava gnjavaža, no ne više. Uz vrhunski sustav Easy De-Calc Plus uklanjanje kamenca je mačji kašalj. Inovativna tehnologija kontinuirano prikuplja kamenac, a ima i vizualni indikator, kao i zvučni signal koji vam govore kad je vrijeme za pražnjenje. Jednostavno izvucite čep kako biste ispustili vodu i čestice kamenca s iznimnom lakoćom.

Zaboravite na neprestano ulijevanje vode u vašu parnu postaju. Zahvaljujući velikom prozirnom spremniku u koji stane čak 1,8 L vode, možete bezbrižno koristiti Philips parnu postaju do 2 sata bez prekida. Kada se spremnik isprazni, indikator će zasvijetliti i dati vam do znanja da je vrijeme za ponovno punjenje. To možete učiniti brzo i jednostavno, u bilo kojem trenutku vodom iz slavine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i prenošenje Philips parne postaje vrlo lako i sigurno. Fiksirajte glačalo na podnožju kako biste ga lako nosili po kući i smanjili rizik od slučajnog dodirivanja vruće grijaće ploče. Sigurnost, jednostavnost i lakoća korištenja su imperativ, a vrhunska tehnologija i dizajn čine Philips parne postaje idealnim partnerom za učinkovitu njegu rublja.

*Izvor: kućni test proizvoda koji je provela vanjska istraživačka agencija na uzorku od 74 sudionika u Poljskoj 2020. godine

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo