OGLASILA SE NAKON KANDIDATURE ZA PREMIJERKU / Sandra Benčić poručila: 'Imamo pravo tražiti za sebe i svoju zemlju više od pukog preživljavanja'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Ranije je istaknula kako je uvjerena da 'imamo pravo tražiti za sebe i svoju zemlju više od pukog preživljavanja'

16.9.2023.
18:01
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Stranka Možemo jutros je održala konferenciju za novinare gdje je vodstvo stranke, nakon netom izglasane odluke Vijeća, predstavilo premijerskog kandidata stranke.

Na početku konferencije se obratio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je otkrio da će to biti Sandra Benčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRANKA MOŽEMO! OBJAVILA /

Sandra Benčić bit će kandidatkinja za premijerku Hrvatske: 'Jednoglasno smo odlučili'

Image
STRANKA MOŽEMO! OBJAVILA /

Sandra Benčić bit će kandidatkinja za premijerku Hrvatske: 'Jednoglasno smo odlučili'

Sada se videoporukom zahvalila i Benčić. Supredsjednica stranke i saborska zastupnica Sandra Benčić je zahvalila stranačkim kolegama i građanima  na podršci.

"Želim vas sada pozvati da mi se zaista pridružite da uđemo u ovaj veliki izazov, u ovu veliku utrku i završimo prvi na cilju", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo pravo na dostojanstven život'

Ranije je istaknula kako je uvjerena da "imamo pravo tražiti za sebe i svoju zemlju više od pukog preživljavanja"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo ulazili u politiku, moji kolege i ja vjerovali smo da Hrvatska zaista može bolje. Tu vjeru imamo i dalje, dapače čvršća je nego ikad prije. U toj smo Hrvatskoj susjedi, prijatelji i solidarni kolege, građani svjesni da samo zajedno možemo osigurati i sebi i drugima kvalitetan i dostojanstven život.

 Dobar i ispunjen život ne dolazi preko leđa drugih, nego rame uz rame s drugima. To je osnova svakog sretnog društva i svih zemalja koje se nalaze visoko na ljestvici država u kojima su ljudi zadovoljni i sretni. Imamo pravo zamisliti i imamo pravo tražiti za sebe i svoju zemlju više od pukog preživljavanja, imamo pravo tražiti socijalnu i ekonomsku jednakost, imamo pravo tražiti sigurnost i izvjesnost djelovanja institucija, imamo pravo biti svi jednaki pred zakonom. Imamo pravo na krov nad glavom bez doživotnog dužničkog ropstva, i imamo pravo na dostojanstven život od svog rada. Imamo pravo na dostojanstvo bez obzira koliko nam je godina, gdje živimo i koliko zarađujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivam vas da se pridružite našem naporu za bolju Hrvatsku, gdje svatko ima pravo na dostojanstven život i gdje ćemo zajedno graditi prosperitetnu budućnost za sve generacije.", zaključila je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo