'moje ime i prezime svi znaju' / Saborski zastupnik svoju poziciju iskoristio dok je čekao u redu: 'Znate li vi tko sam ja?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dok je na Županijskom sudu u Rijeci čekala svoj red, u međuvremenu se preko reda progurao nepoznati muškarac. Na kraju se ispostavilo da je riječ o saborskom zastupniku Ivanu Kirinu

24.2.2016.
14:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Vjerojatno ste se nebrojeno puta našli u situaciji da, dok ste čekali u redu, pojavila bi se neka osoba koja bi prošla preko reda bez ikakve isprike.

Sličnu situaciju doživjela je Sanja Perinić Švorinić, profesorica engleskog jezika i književnosti te urednica portala Rijeka danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ukratko je opisala situaciju koja se može svakodnevno dogoditi bilo kome od nas pod naslovom - 'Znate li vi tko sam ja?'.

Dok je na Županijskom sudu u Rijeci čekala svoj red, u međuvremenu se preko reda progurao nepoznati muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro je stigao i gospodin s fotografije, u crnoj košulji i s vječno ozbiljnim izrazom lica, u pratnji jedne žene i još jednog muškarca u crnoj košulji. Iznenađeni redom na čijem su se kraju našli otišli su u sobu tajnice predsjednika Županijskog suda, nakon čega ih je ona preko reda, mimo 15-ak sudskih tumača, uvela u sobu broj 4. Na ciničan upit: 'Idete li vi to preko reda', vječito ozbiljni gospodin u crnoj košulji rekao je: 'Ne idem! Samo slijedim gospođu'", opisala je Perinić Švorinić iz Rijeka danas.

Kad je obavio što je trebao, upitala zašto je došao preko reda, na što je on ostao zatečen njezinim pitanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na moje pitanje odgovorio je: 'Jel' znate vi tko sam ja?' Ja sam odgovorila protupitanjem: 'Znate li vi tko sam ja?' On je ponovio: 'Znate li vi tko sam ja? Moje ime i prezime svi znaju', na što sam ja odgovorila: 'E pa, sad ćete i vi znati moje'", dodaje ona.

Nakon toga se upoznala s dotičnim gospodinom imena Ivan Kirin, za kojega se ispostavilo da je liječnik i novopečeni zastupnik u novom sazivu Hrvatskog sabora izabran od strane koalicijske liste HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo