S gazom u zdjelici živjela 19 godina!

Sanja Krajcar iz Senja zbog liječničke pogreške 19 je godina živjela s gazom u zdjelici.

6.3.2010.
22:32
VOYO logo

Tridesetsedmogodišnja Sanja Krajcar iz Senja živjela je s gazom u svojoj zdjelici 19 godina. I sve to "zahvaljujući" liječnicima Zavoda za dječju kirurgiju riječkog KBC-a.

Naime, oni su je operirali kada je imala tek 15 godina i pri operaciji joj u zdjelici zaboravili gazu. Kada im je ponovno zbog nesnosnih bolova tri godine kasnije došla po pomoć, dijagnosticirali su joj tumor u zdjelici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos dijagnozi tumora Sanja je, bez komplikacija, rodila dvoje zdrave djece. Na operacijskom stolu završila je tek u ožujku 2007. godine. Umjesto tumora, zaprepašteni kirurzi riječke Klinike za ginekologiju izvadili su joj raspadajuću gazu promjera 8x5x4 centimetra.

"Uvijek sam osjećala da u sebi imam nešto u području reza. To nešto se moglo napipati. Teško sam hodala. Žaleći se na užasne bolove u kuku i zdjelici, liječnik koji me operirao samo me je dodatno šokirao rekavši mi da imam tumor zdjelice. S punoljetnošću moj ginekolog me je upućivao na dodatne pretrage i dijagnoza je uvijek bila ista, tumor", ispričala je Sanja za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operirana je, kaže u zadnji tren, jer joj je prijetila sepsa.

"Tek sad sam svjesna da je gaza bila poput tempirane bombe u meni koja samo što nije prsnula. Začuđeni liječnik Rupčić, koji mi je izvadio gazu, kaže da me sam Bog spasio i da u svijetu ne postoje zabilježeni slični slučajevi", prisjeća se Sanja koja je bolnicu tužila zbog liječničke pogreške. Bolnica je odbila njezin zahtjev za nagodbom zbog zastare, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo