BEZ UPOZORENJA / Ruši se omiljeno mjesto za izlaske u Zagrebu! 'Ovo je velik šok! Doslovno - kraj jedne ere'

Image
Foto: Facebook

Legendarni brodić na Savi u Zagrebu bio je okupljalište mnogobrojnih studenata

7.11.2019.
15:48
Facebook
VOYO logo

U četvrtak ujutro počelo je rušenje "Sidra", legendarnog brodića na Savi u Zagrebu kod okretišta tramvaja. Sidro je bilo okupljalište mnogobrojnih studenata, mjesto na kojem su završavali najbolji izlasci. 

"Odlučili su da je to ruglo grada i da ga treba srušiti. Došli su u osam ujutro bez najave, bez papira, bez prava na žalbu. Imali smo jedan sat da se iselimo. Nismo to očekivali sada. Mislili smo da će se to možda dogoditi na proljeće, a ne sada, iz čista mira. Trebali smo imati oproštajnu feštu, a sad se nismo stigli ni propisno oprostiti", rekao je za Večernji jedan od članova upravnog odbora Sidra Ivan Stojanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slike rušenja objavili su na svojoj Facebook stranici, a u komentarima su se javili ljudi koji su tužni ovom objavom i odlukom.

"Ovo je velik šok! Najluđe izlaske u svom životu pamtim iz Sidra! Nažalost, od danas nema više alternative. U pet ujutro idemo ravno doma", stoji u jednom od komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Sidru sam se poljubila sa sadašnjim mužem. U Sidru sam slavila djevojačku. Poplavljeno koliko puta, uvijek iznova izniklo iz vode ljepše nego ikad, trebalo je biti vječno", piše u jednom komentaru. 

"Doslovno, kraj jedne ere", stoji u drugom komentaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo