nazovite 060 9007 /

RTL POMAŽE DJECI: olakšajmo život malenim štićenicima specijalne bolnice u Gornjoj Bistri

Znamo da nas ni ove godine nećete iznevjeriti. Jer je teško ostati hladan na potrebe djece iz specijalne bolnice u Gornjoj Bistri. Mnogi od njih nikada neće ustati iz kreveta. Omogućimo im barem da taj život lakše provedu. Evo kako

18.11.2016.
18:08
VOYO logo

Sedamdeset posto štićenika ove bolnice trajno je vezano za krevet, a od 107-ero djece koja ovdje žive, njih čak polovina treba aparat o kojem im ovisi život.  

"Telemetrijski monitoring je uređaj koji će nam pomoći da monitoriramo zdravstveno stanje naše djece. Nemamo uvjeta ni adekvatan prostor da u intenzivnoj njezi vidimo svu djecu, da medicinske sestre vide svu djecu i na taj način ćemo s jednog, centralnog mjesta moći nadzirati vitalne funkcije naše djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se događa nešto akutno sa djecom, bilo kakvo pogoršanje zdravstvenog stanja naše medicinske sestre će to na vrijeme moći uočiti i poduzeti adekvatnu zdravstvenu skrb", kaže Renato Mittermeyer, Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. 

Telemetrijski sustav za monitoriranje vitalnih funkcija pacijenata omogućit će kontinuirano praćenje najtežih, životno ugroženih pacijenata. Prijeko potreban aparat u čiju se nabavku kao kum projekta uključio i naš voditelj Tomislav Jelinčić, bi omogućio kvalitetniju skrb za djecu čiji život ovisi o pravovremenoj reakciji medicinskog osoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću najsretniji onda kada ponovno dođemo ovdje i kada pomoću poiziva uspijemo skupiti novčana sredstva za nabavku ovog sustava i uspjeti skuiti odruđe za njihovu daljnju borbu kroz život", otkriva Tomislav Jelinčić. 

060 9007 - samo jedan vaš poziv čini razliku! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo