čestitamo /

RTL-ova novinarka dobitnica nagrade za izvještavanju o potrebi dostojanstvenog života onih najsiromašnijih

Rijetko tko je ostao ravnodušan na prilog o tročlanoj obitelji Švelić koju čine teško bolesni otac, 41-godišnji sin Goran koji ima Downov sindrom i njegova pomajka

7.5.2021.
19:20
VOYO logo

RTL-ova reporterka Kristina Čirjak drugi je put dobitnica nagrade Svjetionik koja se dodjeljuje novinarima koji izvještavaju o potrebi dostojanstvenog života onih najsiromašnijih. 

Ceremonija dodjele, u uvjetima novog normalnog, održana je online. Kolegica je uživo primila samo cvijeće, dok će joj sam kipić stići naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetko tko je ostao ravnodušan na prilog o tročlanoj obitelji Švelić koju čine teško bolesni otac, 41-godišnji sin Goran koji ima Downov sindrom i njegova pomajka. Sve što su željeli u Novoj godini bio je novi madrac, a zahvaljući priči Kristine Čirjak dobili su i puno više od toga.

"Dobiti nagradu u ovakvim okolnostima je veliko priznanje i nevjerojatan osjećaj i hvala svima koji su prepoznali moj trud, rad, a posebno hvala svima koji podržavaju humanitarne priče koje  radim i pomažu mojim sugovornicima pa tako i obitelji Švelić kojoj smo omogućili da mirno spava jer njihova jedina želja je doslovno bila da imaju novi madrac", kazala je RTL-ova Kristina Čirjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo