Još se bori za život / Roditelji djevojčice ostavljene u autu snosit će posljedice: 'Počinili su kazneno djelo'

Image
Foto: Thinkstock

Cijeli postupak naći će se pred sudom koji će u konačnici i odlučiti o kazni

7.7.2019.
14:22
Thinkstock
VOYO logo

Završeno je kriminalističko istraživanje o stravičnom slučaju djevojčice koja je ostavljena u kipućem automobilu na uzavrelih četrdeset stupnjeva. Roditelji će morati kazneno odgovarati.

"Ne možemo još iznositi detalje događaja, ali možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela povrede djetetovih prava", javlja PU istarska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, četverogodišnja djevojčica ostavljena je u pregrijanom automobilu, procjenjuje se, dulje od dva sata, dok je vani bilo čak četrdeset stupnjeva. Zbog velikih vrućina djetetu je pozlilo te je hitno prevezena prvo u pulsku Opću bolnicu, 
zatim u riječki KBC. 

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primljena je bez svijesti, a i dalje u teškom stanju leži u riječkoj bolnici. 

Neslužbeno se doznaje da je djetetu teško ugroženo zdravlje nakon što je dulje vrijeme provelo u zatvorenom automobilu na visokoj temperaturi te da je najvjerojatnije dehidriralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Cijeli postupak naći će se pred sudom koji će u konačnici i odlučiti o kazni. Policija će nadležnom Državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu po redovnom postupku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo