Rijecki SDP-ovci zbog smjene Linica odrzali sastanak

6.5.2014.
21:43
VOYO logo

Kako je rekao Obersnel, sastanak su organizirali da bi prijateljski prokomentirali danasnje dogadaje vezane uz smjenu ministra financija Slavka Linica.

"Kao legalisti, postujemo donesene odluke i ne smatramo da su pocinjene statutarne pogreske. Sve sto je ucinjeno je pravo predsjednika Vlade i stranke, samo je upitan nacin na koji se to obavilo", rekao je. Zelimo dalje nastaviti stranacki rad pripremajuci se za izbore za Europski parlament, a o svemu ostalome cemo razgovarati na stranackim tijelima, dodao je Obersnel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku zatvorenom za javnost, osim clanova rijeckog Gradskog odbora, bili su i gradski vijecnici SDP-a. Obersnel je rekao da rijecki SDP-ovci uvazavaju predsjednika stranke i njegove odluke, ali isto tako uvazavaju i dugogodisnjeg clana Slavka Linica. Obersnel je istaknuo da Linic uziva potporu svih clanova rijeckoga Gradskog odbora SDP-a te nitko od sudionika sastanka nije ocekivao smjenu Linica na ovaj nacin.

Podsjetimo, Obersnel je odmah nakon smjene Linica zestoko napao premijerov potez, kazavsi da je taj nacin bio "neocekivan postupak, nimalo kolegijalan i nimalo ljudski", da je duboko razocaran kao clan stranke, ali i na posve ljudskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo