RIJEČKI PEKAR SPUSTIO CIJENU KRUHA: / 'U ovo doba moram misliti na druge ljude...'

Image
Foto: Facebook

Riječki pekar Lulezim Quenej odlučio je sniziti cijenu svih vrsta bijelog kruha u svojoj pekarnici do 15. siječnja. I to mu nije prvi put, na svoje kupce on je mislio i u brojnim drugim akcijama.

9.1.2017.
8:54
Facebook
VOYO logo

Riječki pekar Lulezim Qenaj odlučio je da vrijeme darivanja bude siječanj, kad su većini građana novčanici prazni zbog prosinačke blagdanske groznice, piše Novi list. Tako je Riječanima odlučio darivati nižu cijenu svih vrsta bijelog kruha u svojoj pekarnici Arena na Turniću. Svoju odluku objavio je na Facebooku, ali i na ulaznim vratima pekarnice.

"Umjesto tiskanja kalendara, odlučio sam sniziti cijenu svih vrsta bijelog kruha sa sedam na četiri kune u pekarnici Arena na Turniću", poručio je Qenaj koji ujedno dodaje kako "u ovo doba moramo misliti na svoje kupce" te da je najlakše dignuti cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to njemu prvi put da snižava cijene. Prije nekoliko godina snizio je cijene krafni i bureka za školsku djecu. Također je za školarce u vrijeme utakmice Hrvatska Albanija cijenu bureka prepolovio za pola pa je iznosila šest kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake godine po nekoliko puta napravim nešto za kupce, uvijek mi na pamet padne neka druga ideja, toga je bilo dosta, pa se ne sjećam više svega", kaže riječki pekar poznat i donaciji svojih proizvoda u vrijeme poplava u Slavoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo