KRiP kviz /

Rekordno posjećenim kvizom za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji prikupljeno gotovo 50.000 kuna

Image
Foto: KRiP

KRiP-ov humanitarni kviz je s 273 ekipe koje su sudjelovale postavio novi državni rekord

12.1.2021.
18:00
KRiP
VOYO logo

Humanitarni kviz za pomoć potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije, koji je na internetu organizirala ekipa koja stoji iza zagrebačkog pub kviza KRiP, u nedjelju navečer okupio je čak 273 mahom peteročlane ekipe.

To znači da ga je zaigralo više od tisuću ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sloganom "nema kotizacije, samo donacije", ovo posebno izdanje kviza o kojem smo prije nekoliko dana pisali i mi organizirano je na način da je sudjelovanje na kvizu bilo besplatno, a umjesto plaćanja standardne kotizacije od 50 kuna po ekipi, svi sudionici zamoljeni su da uplate donaciju nekoj organizaciji za pomoć stradalima po vlastitom izboru ili izravno unesrećenim obiteljima. Na ovaj način prikupljeno je čak 47.588 kuna.

Image
Večeras u 20 sati /

Nema kotizacije, samo donacije: Sudjelujte u humanitarnom kvizu i pomozite stradalima u potresu

Image
Večeras u 20 sati /

Nema kotizacije, samo donacije: Sudjelujte u humanitarnom kvizu i pomozite stradalima u potresu

Organizatori KRiP-a – Tena Strahinec, Deni Zgonjanin, Sven Mikulec i njihov voditelj, stand-up komičar Goran Vugrinec Goc – potpuno su iznenađeni i oduševljeni odazivom i iznosom doniranih sredstava koja će mnogima barem malo olakšati povratak u normalan život. Uz uplate Solidarnoj, kuharima volonterima, Crvenom križu i mnogim drugim organizacijama, KRiP-ovce veseli i što su se mnoge ekipe sjetile i različitih društava za zaštitu životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KRiP

U pozadini ove uspješne humanitarne akcije krije se još jedna zanimljivost: nedjeljni Humanitarni KRiP postao je najposjećenijim kvizom u povijesti Hrvatske. U povijest je tako ušla i ekipa zvana Ekipa kao pobjednik najvećeg kviza u državi sa samo jednim pogrešnim odgovorom tijekom cijelog dvosatnog nadmetanja.

Image
Foto: KRiP

"Jako smo veseli, a bome i ekstatični, zbog ukupnog prikupljenog iznosa. Uplate su se vršile na sve strane i kvizaši su pokazali golemo srce i empatiju. Male ruke su se složile, donirale i kroz zabavu igranja kviza zajedno napravile jedan fenomenalan humani potez. A tu je i državni rekord. Kratko smo na kvizaškoj sceni kao organizacijska ekipa i nemamo riječi", poručila je Strahinec, članica organizacijskog tima KRiP kviza.

KRiP će nastaviti održavati regularna izdanja svojega kviza nedjeljom u 20 sati, a zbog odličnih reakcija i velikodušnosti svoje publike organizatori poručuju da ovo sigurno neće biti njihov posljednji izlet u humanitarne vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo