počinje sama završnica / Redovne linije popunjene, a stiže i sve više čartera: Kauboji će u Parizu imati bučnu podršku!

Hrvatski rukometaši sutra nastavljaju pohod na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Uoči utakmice s Norveškom u polufinalu - u Pariz stižu navijači iz Hrvatske.

26.1.2017.
19:23
VOYO logo

Francuska živi za rukomet. Četiri reprezentacije došle su u Pariz odigrati polufinalne utakmice, a dok ih njihovi navijači iščekuju, igrači uživaju u razgledavanju grada.

"Za Pariz ovo je prekrasno vrijeme, samo da kiša ne pada, čim je sunce grad je još triput ljepši", kaže navijač Željko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna nova generacija u nastajanju koja sigurno neće imati kompleks polufinala i kažem - spremni jesmo, bit će lijepo u petak zaspati s medaljom oko vrata", optimističan je Luka Stepančić.

"Cijene su jako dobre, po onoj staroj hrvatskoj poslovici, pare nisu problem, para nema", kaže Ante Ančić, direktor rukometnog kluba Zagreb. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ovdje zbog rukometa, sve ostalo je sporedno. Tako da, uživamo u ovom predivnom danu i iščekivanju utakmice i vjerujemo da će naši pobijediti i otići do kraja", nada se Kazimir Ilijaš, Zagrebački rukometni savez.

Redovne linije su pune, a polako se pune i čarteri. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom momentu možemo potvrditi da je čarter od 190 mjesta pun. Van toga imamo veliki interes gledatelja, dakle simpatizera reprezentacije koji će doći nekim drugim sredstvima, dakle avionima, automobilima, kombijima i svim mogućim sredstvima kojima se može doći do Francuske, do Pariza", Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea.

Zbog opasnosti od terorizma, arena koja prima više od 20.000 ljudi pod najvećim je mjerama sigurnosti. Večeras ondje igraju Francuska i Slovenija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što očekuju domaći navijači?

"Očekujem pobjedu Francuske, što drugo! Ja sam zaboravila da bi nas Hrvatska mogla dočekati, bit će to jako težak meč", smatra Helena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je sjajna! Jako jako dobra ekipa", nadodala je Dominique. 

Utakmica Slovenije i Francuske je na rasporedu u 20:45 minuta - neka bolji pobjedi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike