mučna noć u njemačkoj / Razgovarali smo s Hrvatima koji su svjedočili kaosu u Muenchenu: 'Moramo dalje živjeti, od straha i panike nema nikakve koristi'

Svjedočili su kaosu, panici i strahu koji se širio ulicama, na kraju mučne noći s jednim zaključkom - život treba ići dalje

23.7.2016.
13:56
VOYO logo

Telefonski smo razgovarali s Hrvatima koji su bili na mjestu događaja sinoć u Muenchenu. Svjedočili su kaosu, panici i strahu koji se širio ulicama, na kraju mučne noći s jednim zaključkom - život treba ići dalje.

Image

"Kad smo saznali da je napadač ušao u U-Bahn, svi su izašli i počeli bježati prema svojim kućama ili restoranima. Moj prijatelj je bio zatvoren u hotelu sve do 2 poslije ponoći, na glavnom željezničkom kolodvoru jer su smatrali da je moguće da će se još nešto desiti", preko Skypea nam je ispričala Petra Zadro iz Muenchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene nije strah, možda više neki adrenalin i stres me još drže. Moramo dalje živjeti, od straha i panike nema nikakve koristi. Ja sam iz Šibenika, a u Muenchenu sam trenutno deset mjeseci, otad i živim i radim tamo. Dosad je sve bilo mirno i nikakvih problema nije bilo", kazao nam je Krešimir Jura iz Muenchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo