napad na medicinsko osoblje / Ravnatelj bjelovarske bolnice o nemilom incidentu: 'Užasnuti smo svi, nitko nam se nije ispričao!'

'Mi smo u kontaktu s našim osobljem, užasnuti smo svi. Nažalost, to se učestalo događa'

2.2.2019.
19:04
VOYO logo

Novi incident u bolnici! Dvojica alkoholiziranih muškaraca nasrnula su jutros na medicinsko osoblje u bjelovarskoj bolnici. 

Dogodilo se to kada su 40-godišnjak i 27-godišnjak u bolnicu dovezli ženu u trudovima. Na upute osoblja muškarci su počeli žestoko protestirati i galamiti, izvijestili su iz policije, a u jednom je trenutku mlađi muškarac fizički nasrnuo na medicinskog tehničara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije su to isto ponovili i u drugom dijelu bolnice - nasrnuvši na dvije medicinske sestre i prijetivši ubojstvom jednom od liječnika ginekologije. Policija je obojicu privela.

Gost RTL-a Danas bio je je ravnatelj Opće bolnice Bjelovar Ali Allouch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo u RTL-u Danas iz vaše bolnice izvještavali o lijepim stvarima, o baby boomu, već danas ste nažalost u crnoj kronici. Kakvo je stanje sada nakon noćašnjeg incidenta? 

Evo nažalost to je život. Mi smo u kontaktu s našim osobljem, užasnuti smo svi. Nažalost, to se učestalo događa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li vam se nakon otriježnjenja muškarci možda ispričali, ipak su liječniku koji je jednome porodio ženu, prije toga prijetio smrću?

Nije bilo riječi isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba li i kako u bolnici osigurati bolju zaštitu medicinskom osoblju, da se ovakve stvari ne događaju?

U našoj bolnici ja ne mogu reći da nismo sve napravili. Imamo zaštitarsku službu i video nadzor. Treba više tolerancije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo