odluka / Ranko Ostojić: 'Kandidirat ću se za predsjednika SDP-a!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Zoran Milanović je bio i ostao veliki političar i državnik.'

12.9.2016.
20:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Zoran Milanović je bio i ostao veliki političar, državnik i ostvario pobjede o kojima je nekada SDP samo sanjao. Danas je to opet pokazao. Vrijeme je za nove bitke. Očuvati SDP, složno i opet pokazati da naša stranka jest i ostat će prava socijaldemokratska stranka, vrednota ljevice. Objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika SDP-a. Suočiti ćemo se sa svojim greškama, izaći i boriti se", napisao je na Facebooku Ranko Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je tako, nakon Tonina Picule, još jedan SDP-ovac koji je javno potvrdio da će se kandidirati za predsjednika stranke. 

Kao što smo ranije javljali, Zoran Milanović je na konferenciji za novinare jutros rekao da se nema namjeru ponovno kandidirati za predsjednika SDP-a. Odmah nakon toga je krenulo spominjanje imena onih koji bi ga željeli naslijediti. Spominjali su se i Ranko Ostojić i Tonino Picula. Neki u tom kontekstu spominju i Sinišu Hajdaša Dončića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, namjeru da se kandidira za predsjednicu SDP-a danas je u razgovoru za portal Vijesti.hr iznijela i bivša članica SDP-a Aleksandra Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo