Iznerviran napadima /

Ramljak ponudio ostavku! U Vladi cijeli dan sastanci o sudbini ključnih ljudi u slučaju Agrokor

Vijest su nam potvrdili i iz krugova dobavljača i najbližih Ramljakovih suradnika

20.2.2018.
21:01
VOYO logo

Večeras u Banskim dvorima Ante Ramljak je premijeru Plekoviću ponudio ostavku. Vijest su nam potvrdili i iz krugova dobavljača i najbližih Ramljakovih suradnika. 

Ramljak je naime već tjednima pod golemim pritiskom i medija i politike zbog financijskih aranžmana sa svojim savjetnicima, a zadnja stvar koja se Ramljaku stavlja na dušu i koja je očito prelila čašu je otkriće da je Ramljak do 30. travnja prošle godine bio prijavljen kao djelatnik tvrtke Texo Menagment iako je 20 dana prije toga datuma počeo raditi kao državni upravitelj Agrokora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su objavili dokument iz Zavoda za mirovinsko osiguranje prema kojem je Ramljak iz Texa odjavljen 30. travnja. 

Image

Martina Dalić izlazi iz zgrade Vlade nakon sastanka s vjerovnicima Agrokora

Image

Martina Dalić izlazi iz zgrade Vlade nakon sastanka s vjerovnicima Agrokora

Iz Agrokora su pak odgovorili drugim dokumentom prema kojemu je Ramljak s Texom potpisao raskid ugovora o radu 10.travnja dakle na dan kada je i imenovan Vladinim povjerenikom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak kako ga je Texo odjavio 20 dana kasnije riječ je o prekršaju iz Zakona o mirovinskom osiguranju. Sve to skupa bi bilo potpuno nebitno da Ramljak nije upravo Texo Menagment odabrao kao savjetnike s honorarom od 250.000 kuna tjedno. 

To je još uvijek manje nego što je obitelj Todorić trošila na gaće i čarape, ali kako je Ramljak već neko vrijeme na meti i politike i medija, ali prije svega Ivice Todorića i njegovih ortaka i malih-velikih dioničara kojima je izuzetno važno srušiti Ramljaka kako bi se srušila i nagodba vjerovnika koja im ne odgovara, sve je bitno.   

U RTL Direkt uživo se javio reporter Goran Latković.

POGLEDAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Martina Dalić o navodnoj ostavci Ramljaka: 'Sve ćete vidjeti sutra!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo