Rakar: Registar nije mogao ostati tajan!

U tjednu kada je na internetu objavljen Registar branitelja donosimo vam intervjuu tjedna s Markom Rakarom razgovarali smo o svemu što nije, a trebalo bi biti dostupno svima na uvid.

7.4.2010.
13:49
VOYO logo

Što bi se dogodilo kada bi na internetu objavili sve što nas zanima vezano za potrošnju javnog novca? Bi li nestalo korupcije? Vjerojatno ne u potpunosti, ali bi makar morali birati inteligentnije političare koji bi se nosili sa sofisticiranijim oblicima prijevare poreznih obveznika.

U tjednu kada je na internetu objavljen Registar branitelja donosimo vam intervjuu tjedna s blogerom, privatnikom i nesuđenim predsjedničkim savjetnikom Markom Rakarom, s kojim smo razgovarali o svemu što nije, a trebalo bi biti dostupno svima na uvid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je pritisak bio preveliki da to dugo ostane tajna i da se treba koncentrirati da se izvuce maksimum iz toga", komentirao je Rakar objavu Registra branitelja.

Intervju tjedna je razgovor koji bi naši vlastodršci trebali pozorno pročitati jer se radi o stvarnim alatima za borbu protiv korupcije koji postoje i praktički su besplatni. Jedan od tih alata ekskluzivno predstavlja upravo net.hr-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva i načine na koje država "legalno" može izvarati čovjeka, komentira prve poteze Ive Josipovića koji ga je odbio pozvati na Pantovčak zbog dugova u koje je zapala njegova firma i kako su se šalili na Josipovićev račun za vrijeme kampanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike