blagdan sv. Stjepana /

Radno vrijeme trgovina na Štefanje: Šoping centri neće raditi, otvoreni će biti samo neki dućani, ali skraćeno. Donosimo popis

Image
Foto: Shutterstock

Ispraznili ste frižider? Evo gdje možete obnoviti zalihe

26.12.2021.
8:55
Shutterstock
VOYO logo

Većina trgovina će biti zatvorena, samo neke će raditi, ali skraćeno. Ako vam je ponestalo nekih namirnica i trebate u manji shopping, provjerite radno vrijeme trgovina u nastavku.

Evo detaljnijeg popisa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve Konzum trgovine i supermarketi neće raditi 26.12.  na blagdan sv. Stjepana.

Lidl trgovine će isto tako biti zatvorene na Štefanje. Do 16:00 sve Lidlove trgovine bit će otvorene na Staru godinu, 31. 12., dok će na Novu godinu, 1. 1. 2022. sve Lidlove trgovine biti zatvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 26. prosinca, kao i 1. 1. 2022. trgovine Kauflanda neće raditi, a 6. 1. 2022. radno vrijeme trgovina bit će skraćeno i razlikovat će se od lokacije do lokacije. Na Staru godinu, 31. 12. 2021. sve trgovine radit će od 7:00 do 18:00.

Sukladno potrebama kupaca i sa željom da im se omogući normalna opskrba, na Blagdan svetog Stjepana, u nedjelju, 26. prosinca, sve trgovine će raditi po prilagođenom radom vremenu do 14 sati, osim Interspar hipermarketa u Zadru, koji će raditi do 18 sati, te Interspar hipermarketa u riječkom Tower Centru, koji će raditi do 20 sati. Interspar hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvoreni.

Image
sve do 31. siječnja /

Zemlja koja je u EU-u najgore nastradala na početku COVID-a za Božić ide još strože dok Hrvatska ublažava mjere

Image
sve do 31. siječnja /

Zemlja koja je u EU-u najgore nastradala na početku COVID-a za Božić ide još strože dok Hrvatska ublažava mjere

Na Silvestrovo Interspar hipermarketi radit će po prilagođenom radnom vremenu, dok će Spar supermarketi raditi do 18 sati. Na Novu godinu, u subotu, 1. siječnja 2022. godine, trgovine neće raditi. Točna radna vremena pojedinih trgovina po svim lokacijama u Hrvatskoj kupci mogu provjeriti na njihovoj internetskoj stranici.

Plodine će na blagdan sv. Stjepana raditi po nedjeljnom radnom vremenu, pa najbolje da radno vrijeme provjerite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tommy prodavaonice su zatvorene na blagdan sv. Stjepana, jednako kao i KTC supermarketi koji također neće raditi na blagdan sv. Stjepana.

Studenac će pak na blagdan sv. Stjepana raditi jednako kao i nedjeljom pa radno vrijeme trgovine u blizini možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muller i Dm trgovine neće raditi 26.12.

Trgovački centri

Na blagdan Svetog Stjepana 26.12.2021. Arena Centar neće raditi.  Na Staru godinu, 31.12.2021., radno vrijeme Arena Centra je od 09:00 do 17:00 sati. Na Novu Godinu 01.01.2022. Arena Centar neće raditi. Na blagdan Sveta tri kralja Arena Centar radi po redovnom radnom vremenu.

U Avenue Mallu će na blagdan Svetog Stjepana raditi neki fast food restorani i to u radnom vremenu od 11 do 23 sata.

City Center One trgovački centri neće raditi na blagdan sv. Stjepana, kao ni Pevex trgovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westgate isto tako na blagdan sv. Stjepana 26.12. ne radi. Mall of Split neće raditi 26.12. u nedjelju isto kao ni Joker Split.

Rijeka Tower Center je objavio detaljan popis kako točno rade trgovine po katovima, pa to možete provjeriti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pula City Mall na blagdan sv. Stjepana neće raditi, osim Interspara koji će raditi do 14 sati. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo