'Tlaka mi je objašnjavati sve'

'Ja sam s tim suđenjem izašao na izbore i postigao apsolutno najbolji rezultat s tri stranke na izborima, bez konkurencije.

20.6.2012.
18:10
VOYO logo

Radimir Čačić presudu za odgovornost u prometnoj nesreći u Mađarskoj očekuje do kraja ovog mjeseca. Potvrdio je to za Dnevnik Nove TV ističući kako su u tom slučaju ljestvice postavljene vrlo jasno te da ih je sam postavio.

Reakcije javnosti komentirao je riječima: "Reakcija javnosti je i do sada bila jasna, ja sam s tim suđenjem izašao na izbore i postigao apsolutno najbolji rezultat s tri stranke na izborima, bez konkurencije. A zbog nesreća se ne odlazi, ako su nesreće, a ako postoji odgovornost, onda se odlazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10 do 15 tisuća ljudi 'odlazi'

Kad je riječ o javnim poduzećima, koja Vladi predstavljaju trenutno veliki problem, Čačić je kazao kako do kraja ovog mjeseca očekuju planove restrukturiranja. "Do kraja ljeta ćemo te planove potvrditi", kazao je ističući kako će iz javnih poduzeća do kraja mandata Vlade otići 10 do 15 tisuća ljudi.

Na konstataciju da mu pojašnjavanje raznih situacija koje bi trebao pojasniti predstavlja problem, potpredsjednik Vlade je kazao: "Da, tlaka mi je to. To je moj hendikep i uvijek se divim Mirandu kad vidim kako on razgovara sa sindikatima i poslodavcima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi u tome malo djelujete kao slon u staklarni", kazao mu je Mislav Bago, a Čačić je na to odgovorio: "S obzirom na moje dimenzije bio bih štetan za staklene posude". Dodao je kako je svjestan da je zbog tog svog nedostatka dijelom kočnica Vladi, ali ipak smatra da od njega takvog imaju više koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo