Pusić nadmašila Hebranga, Vidošević ispred Bandića

U manje od tjedan dana ispremješao se poredak predsjedničkih kandidata koji imaju šanse za ulazak u drugi krug. Najveće iznenđenje novog istraživanja je Vesna Pusić.

15.12.2009.
0:58
VOYO logo

Agencija Puls provela je od 7. do 13. prosinca istraživanje za SDP koje je pokazalo da je njihov kandidat Ivo Josipović s blizu 30 posto podrške i dalje u značajnoj prednosti nad ostalim kandidatima, piše Jutarnji list.

Po prvi puta na drugu poziciju dospio je Nadan Vidošević s 14,3 posto glasova podrške, dok je ispred kampanje Milana Bandića ovaj put postavljen negativan predznak zbog pada na 11,8 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandiću za vratom 'diše' i Dragan Primorac koji je po prvi puta prešao granicu od 10 posto, točnije dobio je 10,6 posto podrške građana.

Najveće iznenađenje 'ovog kola' je Vesna Pusić koje je u vrlo kratkom vremenu uspjela podići svoj rejting na 8,2 posto, čime je zauzela bolju poziciju od HDZ-ovog Andrije Hebranga (7,1 posto).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvi rezultati najavljuju vrlo 'vruću' utrku na predsjedničkim izborima, a može se zaključiti i da će se rezultati mijenjati iz ankete u anketu.

Prethodni članak:

arti-200912140488006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo