PREMIJERA SVJETSKOG HITA / Pun pogodak! Uz 'Bibliju' pola milijuna ljudi

Image

Ove je nedjelje najpopularnija i najprodavanija mini serija današnjice, 'Biblija', bila najgledaniji program dana u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, kao i najgledaniji format u terminu emitiranja - dvosatnu premijernu epizodu pratilo je više od pola milijuna Hrvata u ukupnoj populaciji!

15.4.2013.
15:24
VOYO logo

U nedjelju 14. travnja udarni termin RTL Televizije bio je rezerviran za hrvatsku premijeru svjetske hit mini serije "Biblija".

Prva dvosatna epizoda bila je najgledaniji format cijelog dana u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina s ostvarenih ­­­ 13,3% gledanosti, odnosno drugi najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama s ostvarenom gledanošću od 12,0% u ukupnoj populaciji, netom iza središnje informativne emisije Nove TV!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko 505 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji pratilo je zanimljiv tijek već poznatih biblijskih događaja stvorenih za novu generaciju gledatelja i obrađenih najsuvremenijom računalnom tehnologijom.

Izuzetni rezultati prve dvije epizode potvrdili su kako je "Biblija" s opravdanjem proglašena serijskim hitom 2013. godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL Televizija već večeras u 21 sat donosi novi nastavak "Biblije" u kojem gledatelje očekuju priče o padu Jerihona, ljubavi Samsona i Dalile te Davidovoj borbi s Golijatom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo