Zaista očajna prognoza za prvi dio ljeta!

Iako je početak lipnja u Hrvatskoj je vrijeme kao da stiže jesen. Prodori hladnoće i kiša, baš kao i ovog vikenda, prijete obilježiti prvi dio inače najtoplijeg godišnjeg doba.

2.6.2014.
7:11
VOYO logo

Takvo bi vrijeme, čini se, moglo potrajati cijeli lipanj. Poput promjenjivog prvog dana, i ostatak prvog ljetnog mjeseca navodno će biti u znaku izmjene sunca i kiše.

Oblačno nebo, kišne kapi nikog više ne vesele. Izmjena toplog i hladnog vremena, sunca i kiše, pratit će nas i idućih dana, javlja RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pljuskovi i u nastavku tjedna

Ponedjeljak će biti djelomice ili pretežno sunčano. Uz povremeno više oblaka još je samo ponegdje moguće malo kiše ili poneki lokalni pljusak. Vjetar na kopnu uglavnom slab, na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, uz obalu ponegdje i jugozapadnjak. Najviša temperatura od 17 do 22, na Jadranu između 22 i 26 °C.

U utorak će, po prognozama DHMZ-a, biti pretežno sunčano. Poslijepodne uz lokalni razvoj oblaka bit će mala mogućnost za poneki pljusak, uglavnom u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Toplije, uz najvišu dnevnu temperaturu zraka od 20 do 25 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo