PROVJERILI SU PRIČU DA SE U DUBROVNIKU MOŽE NAĆI SMJEŠTAJ VEĆ ZA 20 EURA: / Pa nije baš tako, ali cijene su dosta niže...

Image

Cijene smještaja u Dubrovniku spustile su se za oko 30-ak posto

24.5.2020.
13:11
VOYO logo

Prije nekoliko dana u medijima se počelo pisati da se u Dubrovniku sada smještaj preko stranice Booking.com može pronaći za 20 eura. Novinarska ekipa Dubrovačkog dnevnika odlučila je provjeriti te informacije pa su počeli gledati oglase smještaja u ovom gradu na jugu Hrvatske. Iako nisu uspjeli pronaći smještaj od 20 eura za jednu noć, kažu da su svejedno cijene malo niže.

Cijene smještaja su za 30 posto niže

Kako piše Dubrovački dnevnik, soba za dvoje s kupaonicom kod Domina u Gradu iznajmljuje se za 340 kuna po noćenju i to za lipanj, dakle za srce sezone. Slične dvokrevetne sobe s kupaonicom iznajmljuju se u Antuninskoj ulici po cijeni od oko 400 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

27.05.2018., Dubrovnik - Ilustracija za apartman. Tala s oznakom i kategorizacijom objekta za iznajmljivanje. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Dvokrevetna soba s kupaonicom u Palmotićevoj ulici iznajmljuje se za 396 kuna, također za kraj lipnja. Za 200 i 300 kuna gosti mogu unajmiti sobu s velikim krevetom, kuhinjom i kupaonicom u Lapadu, Šipčinama i Gružu. Jasno je da se sobe ne iznajmljuju za 20 eura, no, kako piše Dubrovački dnevnik, ove cifre pokazuju da su se cijene spustile za oko 30-ak posto.

Valja spomenuti da je ovdje riječ o dobro ocijenjenim smještajima na Bookingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo