REAGIRALA I POLICIJA / Strogo zabranio ulaz 'pederima' u svoj restoran pa ubrzo požalio, no nije mu pomoglo: Sada je zaradio dvije prijave

Image
Foto: Screenshot

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje te da protiv Radičevića podiže dvije prijave

28.9.2022.
10:57
Screenshot
VOYO logo

Vlasnik restorana Tihi Gaj u Zagrebu M.R. zgrozio je javnost kad je prije nekoliko dana objavio na Facebooku da je u njegov restoran "zabranjen ulaz pederima".

Iako je objava u međuvremenu obrisana, Facebook stranica Seksizam naš svagdašnji sačuvala je screenshot objave, koja je glasila: "Radićević Tihi Gaj STROGO ZABRANJEN ULAZ PEDERIMA".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Nakon svega, vlasnik restorana ponovo se oglasio na Facebooku te je ponudio ispriku, jer je kako kaže, "objava krivo protumačena". "Ispričavam se ako se netko našao uvrijeđen, objava je krivo protumačena", napisao je.

"Tihi Gaj je javni objekt i svi su dobrodošli , objava je bila namijenjena za goste neprimjerenog ponašanja, samo krivo izraženo… Ispričavam se", dodao je u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Kako doznaje Index, policija je dovršila kriminalističko istraživanje te da protiv Radičevića podiže dvije prijave.

"Obavještavamo da su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog objave na društvenim mrežama. Nadalje, obavještavamo da će policijski službenici protiv 48-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", poručili su iz zagrebačke policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo