Protiv projekta Cvjetni više od polovice Zagrepčana

17.3.2010.
13:57
VOYO logo

Milan Bandić i Skupština Grada Zagreba odgovorni su za stanje u Zagrebu te za nemile događaje vezane uz Varšavsku ulicu i projekt Cvjetni Hoto grupe. Rezultat je to istraživanja GfK Centra u kojem je o tim pitanjima progovorilo 500 građana glavnog grada Hrvatske.

Njih čak 83 posto željelo bi da se prošire pješačke zone u središtu grada, a više od polovice smatra kako projekt Cvjetni Hoto grupe, koji podržava i gradonačelnik Bandić, nije od javnog interesa. Više od dvije trećine građana uopće ne podržava ustupanje javnog prostora pješačke zone za potrebe projekta Cvjetni, a 86 posto ih podržava poteze Prava na grad i Zelene akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjerke za Varšavsku pripisuju Bandiću, ali i zagrebačkoj Skupštini, a istraživanje je pokazalo da je čak dvije trećine građana nezadovoljno sadašnjom politikom upravljanja gradskim resursima i proračunom. Više od polovice ispitanika tvrdi da će glavni grad Hrvatske, nastavi li se s dosadašnjim načinom upravljanja, za deset godina biti jedan od zapuštenijih gradova s nižim standardom, lošijom kvalitetom življenja i nedostatkom mogućnosti da građani oblikuju daljnji razvoj grada.

Prethodni članci:

arti-201003130189006 arti-201003090498006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo