Prosvjednici su anarhisti bez podrške javnosti

Prosvjednici su anarhisti i euroskeptici bez podrške javnosti, pa zbog njihovih zahtjeva ne treba žuriti s izborima.

6.3.2011.
12:15
VOYO logo

Glavna tema hitno sazvanog sastanka vrha HDZ-a u subotu bili su prosvjedi. Vladajuća stranka zaključila je kako je riječ o anarholiberalima i euroskepticima koji nemaju podršku javnosti, te da zbog njihovih zahtjeva s izborima ne treba žuriti.

No, sastanak, na kojem je bilo četrdesetak ljudi, pokazao je razlike, a ne jedinstvo u vladajućoj stranci. Tako se nisu mogli složiti ni stoji li oporba iza prosvjeda ili ne, podržavaju li istupe Andrije Hebranga i Vladimira Šeksa ili ne...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednicu stranke Jadranku Kosor nakon sastanka sudionici su opisivali kao ljutitu, hladnu i distanciranu. Na sastanku je, navodno, prvi put otvoreno iznosila optužbe za frakcionaštvo, ali nikoga nije imenovala.

Jutarnji list piše kako je prekorila V. Šeksa zbog govora u Virovitici u kojem je spominjao "ubilački bijes huligana potaknuo vrh SDP-a", te da je dokaz da se SDP boji ulaska u EU to što su prosvjednici spalili zastavu EU. Tračeve sa sastanka u Virovitici navodno je prenio Josip Đakić koji je zakuhao situaciju i na Predsjedništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Više o temi Prosvjedi

Vezani članci:

arti-201103050258006 arti-201103050198006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo