EVO VAM VAŠE SMEĆE / Žitelji Fažane unajmili kamione da istovare otpad pred općinu: 'Stara jezgra i turističke destinacije su zatrpane, a turisti skaču preko smeća'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pedesetak nezadovoljnih građana Fažane unajmilo je kamione koji će istovariti smeće ispred zgrade općine

10.9.2021.
18:42
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Dio građana Fažane će ispred tamošnje općine istovariti kamione smeća, kako bi pokazali nezadovoljstvo time što je grad tijekom turističke sezone bio zatrpan otpadom. O svom trošku su unajmili kamione koji tijekom cijelog petka skupljaju smeće koje će u subotu odvesti na "odlagalište" ispred zgrade općine, pred kojom će biti održan i mirni prosvjed, piše Jutarnji.

"Općina Fažana već je puna dva mjeseca zatrpana smećem jer općinski Komunalac ne odvozi otpad. I to sve usred turističke sezone, a stara jezgra i turističke destinacije zatrpane su otpadom. Turisti koji idu na Brijune preskaču preko smeća. Fažanske plaže dobile su oznaku, jedine na Jadranu, da nisu za kupanje. Lokalni mediji već o tome izvještavaju mjesec dana. Načelnik Općine Radomir Korać ignorira apele građana i ne sudjeluje u rješavanju problema", otkrilo je motive prosvjeda pedesetak nezadovoljnih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo