PROBLEMI U PROMETU / Prometne nesreće na autocesti A7, kod Svete Helene zbog psa ograničenje brzine

Image
Foto: HAK

Zbog vozila u kvaru na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Sveti Križ Začretje i Zabok u smjeru Zagreba vozi se jednim prometnim trakom

3.5.2024.
8:20
HAK
VOYO logo

Pas na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Sveta Helena, vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Zbog prometnih nesreća na autocesti A7 između tunela Trsat i Škurinje i u smjeru Rupe te kod odmorišta Vrata Jadrana Jug u smjeru Križišća vozi se jednim trakom otežano u koloni. U smjeru Rupe kolona je duga oko 2 km, javlja HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vozila u kvaru na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Sveti Križ Začretje i Zabok u smjeru Zagreba vozi se jednim prometnim trakom.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Turnja vozi se naizmjence, jednim prometnim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog ponegdje jače kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj između čvorova Zagreb Zapad i Lučko u smjeru istoka te riječkoj između čvorova Orehovica i Škurinje u smjeru Rupe. Usporeno se vozi na brzoj cesti Solin-Klis, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu, u zonama radova kod Pasjaka i Šibenskog mosta te između Podstrane i Stobreča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo