informatizacija u školama Varaždinske županije /

Projekt E-učenje: Po informatičkoj opremljenosti smo iznad hrvatskog prosjeka

Image
Foto: RTL

U Županijskoj palači je jučer, 2. veljače, predstavljen projekt, a ujedno i početak edukacije namijenjen ravnateljima osnovnih i srednjih škola nad kojima osnivačka prava ima Varaždinska županija te voditeljima Centara izvrsnosti pod nazivom 'E-učenje', kojeg provodi Fakultet organizacije i informatike Varaždin.

3.2.2016.
15:09
RTL
VOYO logo

Naime, radi se o projektu na kojem će polaznici dobiti korisna znanja o oblicima e-učenja, samim prednostima i nedostacima e-učenja, o korisnostima učenja te o uvođenju e-učenja u nastavni proces.

Projekt je predstavio dekan Fakulteta organizacije i informatike Varaždin prof. dr. sc. Neven Vrček, koji je naglasio kako FOI redovito surađuje sa Varaždinskom županijom i jedinicama lokalne samouprave te sustavno doprinosu razvoju Varaždinske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlade osobe danas su izrazito visoko digitalno pismene, te se nalaze među mnoštvom besplatnih sadržaja na internetu, a važno je da školski sustav pokaže pravi i ispravan put koji treba odabrati u velikoj količini informacija, stoga je projekt e-učenja i više nego dobrodošao, naglašeno je pritom na predstavljanju projekta.

Više o E-učenju pročitajte na portalu Varaždinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo