PROGOVORILA VODITELJICA BAZENA NA KOJEM SE UTOPIO DJEČAK: / 'Nebitno je što imam reći, mladog života više nema'

Image
Foto: PIXSELL

Ostavku je podnijela još prije nekoliko dana, a sada se i oglasila o ostavci.

19.4.2018.
9:45
PIXSELL
VOYO logo

Petra Bijač, voditeljica koprivničkih bazena Cerine, prije dva dana podnijela je ostavku na svoje radno mjesto te se priopćenjem oglasila o tragičnom događaju.

'Još jednom, u svoje osobno ime, izražavam najiskreniju sućut obitelji nesretno preminulog dječaka. U ovom trenutku, potpuno je nebitno što ja mislim i imam za reći, bitno je jedino to da jednog mladog života više nažalost nema. Ovaj tužni događaj izuzetno me potresao te sam stoga na vlastiti zahtjev podnijela ostavku na poziciju v.d. voditeljice bazena Cerine', stoji u njezinu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bazeni Cerine su u međuvremenu raskinuli ugovor sa spasilačkom službom NASA-KPS.

Podsjetimo, dječak se utopio tijekom jedne proslave rođendana, a njegovo je tijelo pronađeno na dnu plićeg dijela bazena. Svjedoci kažu kako ga nitko nije vidio da maše rukama ili da traži pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obdukcija je pokazala da je dječak preminuo uslijed utapanja, a još uvijek je u tijeku kriminalističko istraživanje tko je odgovoran za tragediju.

Nikakvih drugih ozljeda nije bilo na dječakovu tijelu, tako da ništa ne upućuje na to da se dječak možda udario ili izgubio svijest. Djecu su navodno pazile tri animatorice, a dječak nije bio plivač. Njegovo tijelo našli su u dijelu bazena poznatom kao “brza rijeka”. Riječ je o bazenu gdje voda cirkulira u krug te tako ostavlja dojam brze rijeke, a ponekada se strujanje vode znatno ubrza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo