PROGOVORILA DJEVOJČICA KOJU JE BRUTALNO PRETUKAO OTAC, BIVŠI SPECIJALAC: / 'Nitko me nije pitao želim li ići k njemu'

Image

14-godišnja djevojčica koju je premlatio branitelj i pripadnik specijalne postrojbe Alfa, njezin otac Suad Fejzić, ispričala je svoju stranu priče za Provjereno

21.2.2019.
17:03
VOYO logo

Nakon što je Suad Fejzić, bivši pripadnik specijalne postrojbe Alfa, branitelj i krim policajac koji se liječi od PTSP-a i alkoholizma, pretukao svoju 14-godišnju kćer na Peščenici, koja je od njegovih udaraca bježala preko balkona, ispričala je svoju stranu priče za Provjereno Nove TV. Sve se dogodilo dok je majka bila na operaciji u bolnici, kada je Suad dobio uvjetni otpust iz zatvora te ostao čuvati djecu.

Majka djevojčice, Edina Dedić, koja je pozvala policiju iz bolnice u trenutku kada je shvatila da je Suad pijan, progovorila je o odnosu policije prema svom bivšem kolegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I oni mene zovu da me pitaju di su njegove j***ne traperice?! Gdje su njegove traperice?! Ali nisu mene pitali gdje je dijete?! Oni nisu mene pitali gdje je njezina odjeća?! Oni nisu pitali gdje su krvavi tragovi po kući od mog djeteta, oni mene zovu za njegove traperice! Jer gospodinu trebaju traperice da odu na sud u trapericama! Pa o čemu mi pričamo? Ima li ovome kraja?", požalila se majka pretučene djevojčice za Provjereno.

Image
MAJKA PRETUČENE 14-GODIŠNJE DJEVOJČICE: /

'Dobit će godinu dana... A tko štiti djecu?'

Image
MAJKA PRETUČENE 14-GODIŠNJE DJEVOJČICE: /

'Dobit će godinu dana... A tko štiti djecu?'

Pri pretresu potrgao vjenčanu fotografiju

Susjeda obitelji je prepričala što se događalo prilikom pretresa, kada je policija dovela Suada u kuću. "Izašao je iz auta i rukovao se sa svojim bivšim kolegama, sa smiješkom na licu zapalio cigaretu. Tako se privodi obiteljski zlostavljač", rekla je susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri pretresu kuće, Suad je potrgao vjenčanu fotografiju sebe i supruge, koju je njegova kćer imala na zidu sobe. "Evo šta je policija dozvolila u pretresu kuće da napravi, a ta je slika bila od moje kćeri. Eto, toliko o policiji i kako kolega ne štiti kolegu", rekla je Edina.

Voljela bi da se djecu pita što žele

Pretučena djevojčica je iznijela svoju stranu priče novinarki 'Provjerenog' Emi Branici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko me nije pitao da li želim ići kod njega ili ne želim. Voljela bih da se pita djecu kako je njima, da li žele da netko bude blizu njih ili ne", rekla je pretučena djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo