PROCURILI DETALJI ŠKORINE KAMPANJE: / Kolindu će ostaviti na miru, njegove će strelice letjet će u nepredviđenom smjeru

Image

Škoro namjerava kampanju voditi i na kocertima, pokušavajući privući đšto više birača te one koji pripadaju katoličko-laičkom pokretu

23.8.2019.
23:25
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro ne namjerava u svojoj kampanji napasti Kolindu Grabar-Kitarović, ali zato će na udaru biti Vlada na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem, doznaje Večernji od izvora iz Škorina stožera. U njemu su glazbeni menadžer Miljenko Ćurić, koji će i voditi kampanju te Mate Mijić kao glasnogovornik i Škorina sestra Vesna Vučemilović, koja će biti zadužena za promidžbu.

Osim žestoke kritike Vlade, Škorin tim će predočiti i detaljno razrađene mjere koje se tiču njegova obećanja o povećanju ustavnih ovlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izići će i s prijedlogom promjene izbornog sustava, s detaljnim prijedlogom kako poboljšati i učiniti učinkovitijim referendumsko odlučivanje, ali i s vizijom razvoja cijele države", kaže izvor te otkriva kako će Škoro cijelo vrijeme biti dostupan medijima.

Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Image
ŠKORO SE KANDIDIRAO, OVO SE PLENKOVIĆU NEĆE SVIDJETI: /

'Ne mogu okrenuti glavu. To nije Hrvatska kakvu su sanjali naši preci!'

Kampanja na koncertima

U kampanji će obići cijelu Hrvatsku, a "utvrdom" smatraju Slavoniju i Dalmaciju koju tek moraju "osvojiti". Osim klasičnim terenskim radom, prepoznatljivim za kampanje, Škoro će pokušati pridobiti birače i koncertima, stoga nije čudno da su mu HDZ-ovi lokalni čelnici otkazali već šest dogovorenih koncerata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stožeru su shvatili da je njegova publika na koncertima sastavljena i od sve većeg broja njegovih potencijalnih birača. Ove je godine već održao petnaestak koncerata na kojima je bilo više od 100.000 ljudi, a planira ih održati još osam ili devet. Čak su i lokalni trgovci uočili priliku, pa za vrijeme koncerta prodaju majice s njegovim likomi porukom "Škoru za predsjednika".

Ni Bandić, ni Crkva

Iako se o tome ranije spekuliralo, u stožeru tvrde kako neće tražiti potporu Milana Bandića, ali ni Crkve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo Crkvu uvući u kampanju i ne želimo raskol u crkvenoj hijerarhiji", kažu u stožeru te dodaju kako se planiraju okrenuti katoličko-laičkom pokretu koji je ojačao u posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo