Pripremite se na veliki temperaturni šok!

Dnevna temperatura će s +15 pasti na čak -3 Celzijeva stupnja, a već u četvrtak navečer snijeg bi mogao pasti i ponegdje u nizinama.

8.12.2010.
20:41
VOYO logo

Meteorolozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za četvrtak najavljuju veliku promjenu vremena. Naime, dok će jutro biti i dalje toplo uz mjestimičnu kišu, poslijepodne će jugo okrenuti na sjeverac koji će donijeti hladniji zrak te će kiša u višim krajevima preći u snijeg, koji se do kraja dana očekuje ponegdje i u nizinama.

Tako će sa toplih 15 Celzijevih stupnjeva temperatura u vrlo kratkom vremenu pasti i do -3 stupnjeva, što nije niti malo dobra vijest za kronične bolesnike i meteoropate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prestankom juga na moru se u četvrtak očekuje kiša uz olujnu buru, te bi vjetar trebao oslabjeti tek tijekom noći u petak ili u subotu ujutro.

Tijekom petka u unutrašnjosti se tijekom cijelog dana i noći očekuje temperatura oko i ispod nule, a zahladnjet će i u krajevima uz more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend bi u cijeloj Hrvatskoj trebao biti sunčan i uglavnom bez oborina, s maksimalnim dnevnim temperaturama od 4 do 6 u unutrašnjosti, te od 8 do 10 stupnjeva Celzijevih na moru.

Novi snijeg očekuje se početkom sljedećeg tjedna, točnije već u noći sa ponedjeljka na utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201012060192006 arti-201012010310006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo