PRGOMET: / Sa zadovoljstvom idem u Vukovar kao izaslanik predsjednice države

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Saborski zastupnik Hridi Drago Prgomet u srijedu će, kao izaslanik predsjednice Republike nazočiti svečanosti povodom završetka razminiranja Vukovarsko-srijemske županije.

16.2.2016.
23:35
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

"Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv poštujući, prije svega, instituciju predsjednice države, a s druge strane mislim da ću se osjećati vrlo ugodno u toj županiji. U Slavoniji sam bio u ratu. Prolazio sam minska polja. Drago mi je što ću sudjelovati u jednom vrlo važnom činu za Hrvatsku, posebno za žitelje Vukovarsko-srijemske županije", rekao je Prgomet u HTV-ovoj emisiji Otvoreno.

Kritizira, ali i poštuje

Imenovanje predsjednika Hridi posebnim izaslanikom predsjednice Republike iznenadilo je mnoge, naročito stoga što je, javlja HRT, Prgomet u popriličnom neskladu s vladajućima, a u svojim saborskim istupima ne štedi ni hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On pak ističe kako, s jedne strane, uvijek pokušava biti uvijek kritičan, u smislu traženja činjenica i istine, bez obzira o kome se radi.

"S druge strane uvijek sam i uvijek ću poštivati institucije hrvatske države", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZNENAĐUJUĆI POTEZ: /

Predsjednica Prgometa imenovala svojim izaslanikom

Image
IZNENAĐUJUĆI POTEZ: /

Predsjednica Prgometa imenovala svojim izaslanikom

Poruka tolerancije i dijaloga

"Ako treba poslati neku poruku u ovom trenutku, pogotovo u Vukovaru, to je poruka tolerancije i dijaloga. Pogotovo u trenutku kada je završen jedan veliki proces jedne velike posljedice rata, a to je razminiravanje tog područja", kazao je.

Prgomet je, inače, autor knjige "Sakupljači gelera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo