PRGOMET: / O mandataru odlučuje MOST, a to nisu ni Karamarko ni Milanović

Image
Foto: PIXSELL, Grgur Zucko
9.11.2015.
23:12
PIXSELL, Grgur Zucko
VOYO logo

"Mi ćemo svakako ponuditi set reformi koje očekujemo da će prihvatiti naši dosadašnji politički oponenti, a onda ćemo nastaviti razgovore dalje", kazao je Prgomet i dodao da im broj osvojenih mandata daje odgovornost za provođenje reformi.

Image
PETROV: /

"Vjerojatno će biti otkaza za političke uhljebe"

Image
PETROV: /

"Vjerojatno će biti otkaza za političke uhljebe"

"Ljudi žele promjene, a ako želite promjene, morate biti dio onih koji te promjene mogu provesti, a to je izvršna vlast", rekao je Prgomet te objasnio da mu nitko nije nudiO premijersku poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O novom mandataru odlučuje MOST"

Rekao je i kako su u stranci spremni preuzeti odgovornost za vođenje države.

"Mi ćemo razgovarati sa svima onima koji su dobili legitimitet hrvatskih birača. Imamo javni poziv od SDP-a, koliko znam, gospodin Karamarko je razgovarao i s gospodinom Petrovom... Mi ne bježimo, dapače, smatramo da dijalog i razgovor u ovom trenutku itekako treba Hrvatskoj. Mi smo, ponavljam, spremni preuzeti odgovornost za vođenje države", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zanimljivo je da su tek u izbornoj noći dvije vodeće stranke počele govoriti o reformama i promjenama, to tijekom kampanje nismo čuli. Poštujemo legitimitet i jedne i druge stranke, ali o novom mandataru odlučuje MOST, a to neće biti ni Karamarko niti Milanović. Učinit ćemo sve da dijalog prođe i da do novih izbora ipak ne dođe", dodao je Prgomet za RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo