FLORAART ČEKA BOLJE DANE /

Bundek bez Floraarta: Preporuke Stožera 'odgodile' međunarodnu izložbu cvijeća

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Vjerujemo kako ćemo vrlo brzo imati novi termin ovogodišnjeg Floraarta, optimistični smo...", stoji na stranicama Floraarta.

6.5.2021.
21:28
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Bundek neće dočekati dolazak Floraarta koji se ondje trebao održati od 10. do 16. svibnja, a razlog odgađanja su određene preporuka Civilnog stožera Republike Hrvatske.

"Iako je najavljeno da će se od 10. do 16. svibnja na zagrebačkom Bundeku održati međunarodna izložba cvijeća na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, ovogodišnji Floraart ipak je odgođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo kako ćemo vrlo brzo imati novi termin ovogodišnjeg Floraarta, optimistični smo, ali zdravlje i sigurnost naših izlagača i posjetitelja su nam na prvom mjestu", stoji na stranicama Floraarta.

Međunarodna izložba cvijeća Floraart je najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe. Trebala se održavati na zagrebačkom Bundeku od 10. do 16. svibnja, no odgođenja je, a novi termin još nije poznat. Inače, ovu izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori iz Zagrebačkog holdinga, podružnice Zrinjevac su za tportal rekli: "Postupamo sukladno preporukama Civilnog stožera RH. Vjerujemo kako ćemo uskoro imati novi termin i s njime upoznati zainteresiranu javnost. Radujemo se međunarodnoj izložbi cvijeća koja se prostire na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora, gdje je moguće poštovati epidemiološke mjere. Naglašavamo kako su nam zdravlje i sigurnost naših izlagača i posjetitelja na prvom mjestu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo