ZAGRIJAVANJE POČINJE /

Premijerno predstavljena službena pjesma Europskog prvenstva 2018.

RTL i Hrvatski rukometni savez udružili su snage i predstavili službenu pjesmu Prvenstva. Atmosferu u dvoranama do usijanja podići će Indira Levak s pjesmom ‘Na krilima pobjede’

6.12.2017.
14:50
VOYO logo

Ostalo je manje od 40 dana do najvećeg sportskog događaja u nadolazećoj godini. U siječnju uvijek je vrijeme za rukomet, a navijači imaju dovoljno vremena zagrijati glasnice i naučiti stihove koji će se oriti u dvoranama diljem Hrvatske.

Za Europsko rukometno prvenstvo, koje će se održati u Poreču, Splitu, Varaždinu i Zagrebu od 12. do 28. siječnja 2018., RTL i Hrvatski rukometni savez udružili su snage i predstavili službenu pjesmu Prvenstva. Atmosferu u dvoranama do usijanja podići će Indira Levak s pjesmom ‘Na krilima pobjede’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL Music okupio je tim poznatih hrvatskih kreativaca. Tekst pjesme potpisuje sama Indira, glazbu Branimir Mihaljević, a glazbenu produkciju Branimir Mihaljević & Denz. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh Prvenstva, a navijače će držati u euforiji do samoga kraja. U pripremi je i snimanje spota te engleska verzija koja izlazi za dva tjedna.

Pjesma Prvenstva premijerno je predstavljena na društvenim mrežama RTL Televizije, Hrvatskog rukometnog saveza i Europskog prvenstva, a svi navijači mogu je slušati na YouTube kanalu HRS-a, RTL Music i EHF EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma označava početak navijačke groznice koja polako zahvaća Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo