Lapsus linguae /

Premijer htio uvrijediti Marijanu Puljak, pa umjesto Ivoševićeve uvrede slučajno citirao Keruma

Image
Foto: Patrik Macek/Marko Prpic/PIXSELL

Plenković je pokušao vratiti uvredu Marijani Puljak, no pritom se malo zabunio i napravio urnebesnu pogrešku...

18.2.2022.
21:15
Patrik Macek/Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković danas je oštro opleo po zastupnici Centra Marijani Puljak, nakon što mu je ona na svom Facebooku poručila da bi trebao ići na antikorupcijsku radionicu.

"Premijer Andrej Plenković svaki se svaki dan u svojim monolozima pred kamerom obruši na stranku Centar jer mu smeta što dr. Vice Mihanović i HDZ nisu pobijedili u Splitu pa da zajedno sa svojim koalicijskim partnerom Željkom Kerumom šire toleranciju i prosperitet. Premijeru smeta što smo rekli da će Bojan Ivošević ići na komunikacijsku radionicu kako bi unaprijedio svoje vještine. Uočavanje vlastitih mana i rad na njima je HDZ-ovcima očito nepoznanica. Evo na primjer, da je Andrej Plenković član stranke Centar, mi bi ga poslali na radionicu o antikorupciji. I bili bi iskreno zadovoljni kad bi mu pomogla", napisala je Puljak i time očito jako iznervirala premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u svom protunapadu Plenković se malo zabunio, te je, umjesto izjavu Ivoševića kako je naumio, citirao jednu izjavu Željka Keruma, i to baš onu koju je bivši gradonačelnik Splita uputio novinarima kada su pisali o poslovnim problemima njegove supruge, pa i samom Ivoševiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marijani Puljak poručujem da se drži radionica za antisemite. Za Ivoševića koji bi, šta je rekao, grkljan iščupao novinarki Slobodne Dalmacije. Neka se bavi njime, neka ga odvede na neku radionicu, rehabilitaciju. Oni su jedna velika prevara i nemaju veze s centrom", rekao je danas Plenković, piše Dalmacija Danas.

Image
ide na izbore, ali i dalje po svom /

Kerum zaprijetio aktivistu: 'Slušaj klošaru četnički, mene još jednom spomeni, gučak ću ti iščupat'!'

Image
ide na izbore, ali i dalje po svom /

Kerum zaprijetio aktivistu: 'Slušaj klošaru četnički, mene još jednom spomeni, gučak ću ti iščupat'!'

Izgleda da je premijer pritom mislio da jednu raniju izjavu svog bivšeg koalicijskog partnera.

"Slušaj klošaru... Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat", bila je rečenica koju je Kerum uputio Ivoševiću nakon što je ovaj preko Facebook stranice 'Dnevna doza splitskog nereda' ukazao na korupciju i sumnjive poslove poduzetnika bliskih vladajućoj koaliciji koju su tada činile Kerumova stranka i HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo