Zadovoljio sve uvjete / Predsjednik mladeži HDZ-a bez natječaja dobio posao u Split Parkingu

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Odrljen je zaposlen u Operativnom centru Split parkinga gdje zajedno s kolegama kontrolira i nadgleda splitska parkiralištm

27.3.2019.
11:54
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Filip Odrljin, predsjednik mladeži splitskog HDZ-a, dobio je posao u Split Parkingu. Posao je dobio prije par mjeseci, ali ta informacija je u javnost izašla tek sad.

Mladi lav HDZ-a u medijima je prvi put završio nakon što mu je Opara dao fotelju u Upravnom vijeću Lučke uprave Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S gradonačelnikom imam vrlo kvalitetan odnos koji smo izgradili posljednjih godina. Ne mogu i neću razgovarati o razlozima, no čast mi je što mi je dao povjerenje da predstavljam Grad u Lučkoj upravi", kazao je Odrljin za Splitski dnevnik kad su ga ranije pitali o razlozima zbog kojih mu je gradonačelnik ukazao povjerenje. Do tada je završio samo srednju školu, a danas studira menadžment na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Odrljen je zaposlen u Operativnom centru Split parkinga gdje zajedno s kolegama kontrolira i nadgleda splitska parkirališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio Dalmatinski portal, natječaja za posao nije bilo, kao što ih inače nema u gradskim tvrtkama, a za to radno mjesto tražila se srednja stručna sprema, poznavanje stranog jezika i rada na računalu te mobilnim aplikacijama.

Sva sreća pa je Filip zadovoljio sve uvjete Split Parkinga, inače bi ispalo da gradonačelnik nije govorio istinu kad je otprilike u isto vrijeme rekao da će u svom mandatu zaustaviti politička kadroviranja u gradskim tvrtkama, piše Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo